Közélet

Juhász: Na, ugye. Deutsch drogozott

Két tanúvallomást is idéz a Facebookján a belvárosi képviselő, aki minden áron Deutsch Tamásra akarja bizonyítani, hogy kokaint szippantott, marihuánát tolt.

Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő elbukta a drogozós pert Juhász Péter V. kerületi képviselő ellen, ahogy megírtuk. Juhász ezután a Facebookján adott ki diadalittas közleményt.

Na, ugye.
A bíróság bizonyítva látta, hogy Deutsch drogozott.
Alul a vallomások.

Juhász leírja a tárgyalás menetét. A bíróság elutasította az EP-képviselő keresetét, mert bizonyítva látta, hogy drogozott korábban. Juhászt elmarasztalták, mert anno olyan képpel próbálta igazolni Deutsch drogozását, aminek készültekor nem lehetett bizonyítani, hogy a politikus kábítószert használhatott. Ezért 100 ezer forint pénzbüntetést kapott.

Tehát hitelesen bizonyítottam, hogy Deutsch, akinek a pártja a kötelező drogteszt bevezetését fontolgatta, drogozott.
Álszent bagázs, és most bebizonyítottam!

Egy tanú szerinte bevallotta, hogy füvezett korábban Deutsch-csal, négyen írásban nyilatkoztak. Ezután felsorolja a tanúvallomásokat, amikből csak a leglényegesebb elemeket emeltük ki, a többit Juhász oldalán olvashatja.

Az egyik exrendőr tanú a BRFK kábítószerbűnözés elleni osztályán dolgozott 1998-tól nyomozóként. Még abban az évben kimentek egy sashalmi masszázsszalonba, ahol a gyanú szerint drogos buli volt. Ott találták Deutsch-ot is, aki zavartan viselkedett. A mentelmi joga miatt nem igazoltathatták, pedig a helyiségben, ahol volt, kokaint és heroint is találtak. Fejét letakarva vitték el. Később a Margit utca egy kuplerájában kb. ugyanez zajlott le.

Egy kokaindíler is megszólalt tanúként, azt mondta, 1995 nyarán az Extacy 2000 nightclub üzletvezetőjeként dolgozott. Itt Deutsch is törzsvendég volt, ahol rendkívüli tisztaságú kokain fogyasztott. A tanú 1986 óta ismeri Deutsch-ot, kokainozott is vele, egy este többször is.

Deutsch Tamás tagadja a tanúk által elmondottakat és fellebbezett az ítélet ellen, ami másodfokon folytatódik.

Na, ugye.A bíróság bizonyítva látta, hogy Deutsch drogozott.Alul a vallomások.Egy tanú személyesen is elmondta a bír…

Szerző: Juhász Péter2015. december 21.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik