Közélet

A nyílt utcán, egy lakókocsi vonóhorgán ülve próbálta kielégíteni magát egy férfi

Zokogva keltette fel a nagyanyját egy 15 éves lány, szombaton hajnalban fél kettőkor, az Anglia délnyugati partjainál fekvő Newquay-ben. A lány egy utcára néző szobában aludt, és fura hangokra ébredt. Hirtelen azt hitte be akarnak törni hozzájuk.

Amikor a lány és a 66 éves nagyanyja visszatértek az utcai szobába, hogy kilessenek az ablakon, egy anyaszült meztelen férfit láttak, aki épp a házuk előtt parkoló lakókocsi vonóhorgán ülve maszturbált.

„Elképzelni sem tudom, hogy mi üthetett belé: egy forgalmas úton, épp egy utcai lámpa alatt művelte azt, amit művelt” – nyilatkozta a Plymouth Heraldnak a nagymama.

A rendőrség elkapta és letartóztatta a közszeméremsértő férfit. A lánynak felajánlották, hogy egy szakember segít neki feldolgozni az átélt traumát, a család azonban úgy gondolta, hogy erre azért nincs szükség. „Az unokám átbeszélte a dolgot az anyjával, teljesen jól van” – nyilatkozta a nagyi, de azt azért hozzátette, hogy – „ettől függetlenül a történtek egyáltalán nincsenek rendjén”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik