Közélet

Senki nem volt kíváncsi a szekszárdi kormányablak-fesztiválra

Kétmilliárd forintos kampány keretében rendezték az eseményt, nulla érdeklődés mellett.

Kétmilliárd forintból népszerűsíti Rogán Antal szomszédjának cége a kormányablakokat, ennek keretében szombaton Szekszárdon szabadtéri rendezvényt tartottak. Ez volt a fergeteges program:

  • 14:00-20:00: Folyamatos színes programok és játékok. Gyereksátor, kézműves foglalkozás, kocka kirakó, fotófal, gasztró játék, szerencsekerék…
  • 17:00-18:00: Kovácsovics Fruzsina gyerekműsora. Saját szerzeményei mellett kortárs magyar költők – Lackfi János és Szalóczi Dani – verseit is hallhatjuk megzenésítve.
  • 18:00-19:00: Humoristák a színpadon. Élvezzük együtt a két méltán népszerű Karinthy-gyűrűs humorista, Maksa Zoltán és Nádas György műsorát.

És a legjobb, házi feladatként találja meg a hibát:

  • 19:00-19:30: Kocsis Tibor-koncert. A platina- és aranylemezes énekesnő mindig felejthetetlen koncerteket ad.

Hadházy Ákos helyi LMP-s politikus, a trafikbotrány kirobbantója elment a kormánybulira, és Facebook-oldalán is beszámolt róla. Azt írja, és a feltöltött videofelvételen is az látszik, hogy a kétmilliárd forintos kampány keretében szervezett rendezvény senkit nem érdekelt. Nem kevesen vettek részt, hanem konkrétan senki nem vett részt.

Szombaton nagy sikerű, színes, vidám forgatag keretében népszerűsítették az új kormányablakokat Szekszárd központjában. …

Posted by Hadházy Ákos on Tuesday, 1 December 2015

(444)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik