Közélet

Kétszeres áron is van jelentkező arra a lakásra, amit 78 millióért adna el a Belváros

Juhász Péter 130 milliós vételi ajánlatot tett az ingatlanra, szerinte ha olcsóbban adja oda az önkormányzat az ügyvédjének, hűtlen kezelést követ el.

130 millió forintos vételi ajánlatot tett Juhász Péter, az Együtt politikusa arra a Deák téri ingatlanra, amit 78 millió forintért akar eladni a belvárosi önkormányzat annak az ügyvédnek, aki közlése szerint az évek során több száz millió forintos bevételre tett szert az önkormányzat megbízásaiból.

Juhász korábban támogatókat keresett, akik összeadják a pénzt az ingatlanra, amit piaci áron értékesítenek és a felajánlók a különbözettel együtt visszakapják a pénzt. A cél ezzel az, hogy bebizonyosodjon: a belvárosi önkormányzat jóval olcsóbban válik meg ingatlanjaitól, mint amennyit kaphatna értük.

A politikus közölte azt is, hogy kedden hirdetést adott fel a lakásra 170 millió forintos áron, amire 46 jelentkező akadt és kiderült, hogy az ingatlan még ezen az áron is olcsónak számít. Szerinte ha az önkormányzat 78 millióért adja el a lakást Sándor Sz. Zsolt ügyvédnek, azzal egyértelműen hűtlen kezelést követnek el.

Meghirdettem a Deák téri ingatlan 170 millió forintért.Ugye ez az az ingatlan amit Szentgyörgyvölgyi Péter polgá…

Posted by Juhász Péter on Tuesday, 24 November 2015

Ajánlott videó

Olvasói sztorik