Közélet

Helyreigazítás

24.hu
24.hu

2015. 11. 18. 15:51

Az internetes portálunkon 2015. november 7-én „Egy jó cigányvicc mindig segít, csak a nyomoron nem” címmel megjelent cikkben valótlanul állítottuk, hogy Ózdon drónokkal figyeltetik a közmunkásokat, akiket a felügyelők olykor vécézni sem engednek el. A valóság ezzel szemben az, hogy Ózd városában a közmunkásokat senki nem figyeli meg drónokkal, a munkavégzésük során pedig minden vonatkozó jogszabályt maradéktalanul betartanak az illetékes szervek.

Azt a valós tényt, hogy a Városőrség Janiczak Dávid hivatalba lépését követően megszűnt, a szerv „jobbikos Városőrség” –ként való aposztrofálásával abban a hamis színben tüntettük fel, hogy ezt a szervezetet Janiczak Dávid polgármestersége idején hozta volna létre a Ózd Város Önkormányzata. A valóság ezzel szemben az, hogy a Városőrséget az előző városvezetés állította fel, az már akkor is jogellenesen működött, és megszüntetésére ezen állapot felszámolása érdekében került sor.

Valótlanul állítottuk, továbbá azt is, hogy Janiczak Dávid polgármester az évértékelő beszédében a bűncselekmények száma csökkentésének bemutatásakor 2014 teljes éves adatait 2015 első tíz hónapi adatival vetett össze. A valóság ezzel szemben az, hogy Janiczak Dávid polgármester az évértékelő beszédében kiemelte, hogy az összehasonlítás a két év azonos időszakára vonatkozik.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Young man with hands clasped together
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.