Közélet

Fura csoport temetné újra Göncz Árpádot

24.hu
24.hu

2015. 11. 07. 15:50

Minden demokratát szívesen várnak az Óbudai temetőbe jövő szombaton. Mert a mostani temetésen mégis csak ott volt a Diktátor.
Korábban a témában:

Egy 1521 fős Facebook-csoport, aminek a neve Demokrata Ellenállás, kitalálta, hogy Göncz Árpád pénteki temetése voltaképp nem volt méltó, ők rendeznek egy újratemetést. Szerencsére az exhumálás eszükbe sem jutott, de egy eseményt gründoltak a Facebookon.

Íme az indok első része a Diktátorral (vélhetően Orbán Viktor kormányfőre utaltak) és szegény Mécs Imrével:

Göncz Árpád végakaratát semmibe vették, politikai örökségét elkótyavetyélték a mai napon, a “hivatalos” temetésen. Hiába ragaszkodott a Diktátor távolmaradásához, ott volt. Hiába kérte Mécs Imrét, az Ő beszédét cenzúrázták. Akik a mai temetésen résztvettek: a demokráciát, és Elnökünk Örökségét temették el valójában. Szégyenletes.

Ezért jövő szombaton, november 14-én az Óbudai temetőbe hívnak mindenkit, hogy megadják a végtisztességet és felélesszék Göncz politikai örökségét. “Nem lesznek szervezett beszédek, mindenki, aki oda jön, elmondhatja, mit tart a legfontosabbnak Elnökünk kimeríthetetlen életművéből.” A jelenlegi 48 érdeklődőnek azt üzenték végül:

“Találkozunk, Demokraták.”

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2016. február 26.
A Microsoft informatikai világcég magyarországi székháza az egykori óbudai Gázgyár területén létesült Graphisoft parkban, a főváros III. kerületében.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.