Közélet

Orbán veje nélkül is hasít az Elios

24.hu
24.hu

hírgyáros. 2015. 11. 05. 15:49

Ugyan Tiborcz István már kiszállt a cégből, ez nem vetette vissza az Eliost. A közbeszerzési értesítőből ugyanis az derül ki, hogy ők nyerték el Kiskunfélegyháza közvilágítása energiatakarékos korszerűsítésének jogát.

A helyhatóság által kiírt pályázat nettó értéke 328,7 millió forint, az eredmény szerint ez volt a legolcsóbb ajánlat. Az Elios a Mezei-Vill Kft.-vel közös ajánlatott adott be, összesen három ajánlat érkezett be.

A feladat kiviteli tervek elkészítése 3 papíralapú és 8 elektronikus példányban a szerződés hatálybalépésének napját követő legkésőbb 30. napig, az elkészített kiviteli tervek jóváhagyatása, hozzájárulás beszerzése az EDF DÉMÁSZ Zrt. (Terv- és Közműegyeztetési Jegyzőkönyv), az ELMIB Zrt., a megrendelő képviselője, továbbá az országos fő közlekedési utat érintő korszerűsítés tekintetében az országos fő közlekedési utak kezelője (Magyar Közút Nonprofit Zrt. Bács-Kiskun Megyei Igazgatóság) és az üzemeltető részéről, és a kivitelezéshez esetlegesen szükséges Vállalkozó hatáskörébe utalt valamennyi jóváhagyás beszerzése. A kivitelezés megkezdésének feltétele a jóváhagyott kiviteli tervek megléte, figyelemmel a dokumentációban foglaltakra is.

A kivitelezési munkarész esetében a vállalkozó feladata a meglévő 3417 lámpatest leszerelése, a hulladékká váló anyagok elszállítása valamint a 3417 db új LED-es világítótest (lámpatest és fényforrás egysége) felszerelése.

(hvg)

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2013. február 14.
Egy recepciós munkatárs a Microsoft Magyarország Kft. székházában, a főváros II. kerületében, a Graphisoft parkban 2013. február 14-én. A magyar kormány és a Microsoft Magyarország Kft. tavaly decemberben kötött stratégiai együttműködési megállapodást.
MTI Fotó: Bruzák Noémi
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.