Közélet

Orbán veje nélkül is hasít az Elios

Ugyan Tiborcz István már kiszállt a cégből, ez nem vetette vissza az Eliost. A közbeszerzési értesítőből ugyanis az derül ki, hogy ők nyerték el Kiskunfélegyháza közvilágítása energiatakarékos korszerűsítésének jogát.

A helyhatóság által kiírt pályázat nettó értéke 328,7 millió forint, az eredmény szerint ez volt a legolcsóbb ajánlat. Az Elios a Mezei-Vill Kft.-vel közös ajánlatott adott be, összesen három ajánlat érkezett be.

A feladat kiviteli tervek elkészítése 3 papíralapú és 8 elektronikus példányban a szerződés hatálybalépésének napját követő legkésőbb 30. napig, az elkészített kiviteli tervek jóváhagyatása, hozzájárulás beszerzése az EDF DÉMÁSZ Zrt. (Terv- és Közműegyeztetési Jegyzőkönyv), az ELMIB Zrt., a megrendelő képviselője, továbbá az országos fő közlekedési utat érintő korszerűsítés tekintetében az országos fő közlekedési utak kezelője (Magyar Közút Nonprofit Zrt. Bács-Kiskun Megyei Igazgatóság) és az üzemeltető részéről, és a kivitelezéshez esetlegesen szükséges Vállalkozó hatáskörébe utalt valamennyi jóváhagyás beszerzése. A kivitelezés megkezdésének feltétele a jóváhagyott kiviteli tervek megléte, figyelemmel a dokumentációban foglaltakra is.

A kivitelezési munkarész esetében a vállalkozó feladata a meglévő 3417 lámpatest leszerelése, a hulladékká váló anyagok elszállítása valamint a 3417 db új LED-es világítótest (lámpatest és fényforrás egysége) felszerelése.

(hvg)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik