Közélet

Végre egy Magyar Hírlap, amiben Bayer bocsánatot kér Gyurcsánytól

Erdély hegyet adományoz Magyarországnak, az MSZP feloszlik, leállítják Paks2-t. Trollkodás a legfelsőbb szinteken.

Elejét vesszük mindenféle jogi hercehurcának, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt saját Magyar Hírlapot adott ki, olyan hírekkel, „amiket szeretnénk”. 10 ezer példány, 8 oldal, nulla cél. Mert cél szinte biztos, hogy nincs.

Itt lehet átolvasni a lapot, szemlézzük.

  • Leállítják Paks2 építését, a napenergia lesz az új prioritás
  • Feloszlik az MSZP
  • Erdély hegyet adományoz Magyarországnak
  • Fekete lyuk épül Felcsúton. Mondjuk ez lehet, hogy nem is vicc, tényleg épül, a milliárdos kazánház mellett, csak még nem tudunk róla.

Nincs Magyar Hírlap, ál-Magyar Hírlap sem Bayer Zsolt nélkül, az MKKP fiktív világában a publicista arról ír, hogy bocsánatot kér. Mindenkitől. A liberálisoktól, Gyurcsány Ferenctől, a menekültektől.

Bocsánatot kérek a bocsánatkérésért. Ezt már csak azért, mert tudom, hogy minden tettemet, még a jószándékút is félre fogják érteni egyesek. Szóval, ti, „egyesek”, fogadjátok bocsánatkérésemet.

Az eredeti lap tulajdonosa, Széles Gábor is kap egy interjút az MKKP-tól, kicsit Pataky Attilás, de hát, na.

Igen, de ez végül is semmiség. Néha ők visznek el engem, úgy gondoltam, hogy ha már erre járnak, akkor én is megvendégelhetem őket. A Batthyány-kastélyszállómban látom őket vendégül, szerintem jól érzik magukat. El kell mondjam, hogy nagyon jól golfoznak, ami mondjuk lézerszemekkel és a hat csáppal nem is csoda.

Olyan sok különbség nincs is az igazi meg a kamu Hírlap között, most megyünk és átolvassuk az eredetit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik