Közélet

Azt ismerik, amikor a Fidesz és a Jobbik a korrupcióról vitatkoznak?

fidesz(1)(960x640).jpg (Array)
fidesz(1)(960x640).jpg (Array)

A Fidesz-frakció szerint a Jobbik Európa legnagyobb politikai korrupciós botrányáról tehetne végre vallomást, azt követően, hogy az ellenzéki párt európai parlamenti képviselője, Kovács Béla példátlanul súlyos bűncselekmény gyanújába keveredett.

A kormánypárti képviselőcsoport az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében Volner János, a Jobbik alelnökének napközben tartott sajtótájékoztatójára reagált így, amelyen az ellenzéki politikus bejelentette, pártja hétfőn ismét antikorrupciós témában kérdezi és interpellálja majd a kormányt az Országgyűlésben.

A Fidesz szerint azonban Vona Gábor Jobbik-elnök és pártja nem kérdésekkel, hanem válaszokkal tartozik a magyar embereknek és a korrupciót üldöző hatóságoknak. A magyar emberek és a Jobbik szavazói ugyanis szeretnének végre választ kapni arra, hogy Vona Gábor miért fedezi a mai napig Kovács Bélát – fejtik ki.

“Mennyi pénzt szállított Kovács a Jobbiknak és milyen idegen érdekeket szolgál ezért a pénzért a magát nemzetinek hazudó párt?” – kérdezi a kormánypárt közleményében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik