Közélet

Lecigányozta Orbánt a cigánymentő

szökőmásodperc-2 (Array)
szökőmásodperc-2 (Array)
Richard Field Félelem és reszketés Magyarországon címmel elemzett.

Hosszú elemzést írt saját lapjába a Magyarországon élő amerikai üzletember.  Richard Field szerint a magyar kormányban semmi keresztényi nincs, tettei inkább gonoszak, a magyarok többsége félelemből mégis csendben marad, vagy elhagyja az országot. Ennél is veszedelmesebb azonban, hogy a rezsim aktívan átírja a múltat, az állami és a baráti média segítségével megfosztja a magyarokat a gondolkodás szabadságától.

„Ma Magyarországon olyan élni, mintha el kellene viselni a kommunizmus legsötétebb napjai óta nem tapasztalt érzékelési disszonanciát. Mindenkinek be kell tartania a törvényeket, vagyis mindenkinek, a Fidesz tagjain és támogatóin kívül, akik gyakorlatilag mentességet élveznek a büntetés alól.”

A morális irányvesztésre példákat is hoz Field, aki szerint a magyarok felfordult világában a rút a jó, és szép a rossz.

„A kormány egyik nap bejelenti, hogy a bankok állami tulajdonba vétele jó dolog, másnap pedig azt, hogy az rossz dolog. Orbán, aki maga is félig roma, bejelenti egyik nap, hogy kormány elkötelezett a rasszizmus elleni harcban, majd a következő héten bejelenti, hogy hiba volt hagyni, hogy a romák Magyarországon telepedjenek le.”

(via)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik