Közélet
AppleMark

Gregor Bernadett a Jobbik rendezvényén énekel

24.hu
24.hu

2015. 10. 19. 14:57

Vona Gábor és a Romantikus Erőszak frontembere mellett áll színpadra. Azt mondta, ha más párt hívná, akkor is menne.

Gregor Bernadett is fellép a Jobbik október 23-i megemlékezésén – tudósít az ATV.hu. A portál emlékeztet: a párt augusztusban titkos, zártkörű rendezvényt tartott Tapolcán, ahová neves értelmiségieket, művészeket, sportolókat és más ismert embereket hívtak meg. A találkozón Vona az értelmiség segítségét kérte a Jobbik kormányra kerüléséhez.

A rendezvényen jelen volt Gregor Bernadett mellett például Harsányi Gábor, Raffay Ernő, Koltay Gábor is. A meghívottak többsége egyelőre rejtőzködő szimpatizánsa a pártnak, ezért tartották titokban a megbeszélést. A színésznő akkor azt mondta: azért ment el, mert meghívták.

Ugyancsak hívták a Jobbik október 23-i rendezvényére is, ahol egy Karády Katalin-dalt fog előadni. Azt mondta: a kíváncsiság miatt vállalta el a felkérést, ha más párt hívná, akkor is elmenne. „Ha erre gondol, nem léptem be a pártba” – tette hozzá.

A rendezvény a Corvin közben lesz, a fő szónok Vona Gábor lesz, de felszólal Pongrátz András 1956-os szabadságharcos is, emellett fellép Rudán Joe, a Dinamit énekese, illetve Sziva Balázs a Romantikus Erőszakból.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Breaking Bad
TV Series 2008 - 2013 USA
2012 Season 5, episode 2 : Madrigal
Created by : Vince Gilligan
Director : Michelle MacLaren
Bryan Cranston
Photo: Ursula Coyote.
It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.