Közélet

Megölte és elásta barátnőjét a kalocsai férfi – Megrázó fotó a helyszínről

Hatvan-hetven centiméter mélyen a földben, egy kalocsai ház udvarán találtak rá annak a nőnek a holttestére, akit augusztus közepén öltek meg Budapesten, egy Népszínház utcai lakásban. A Zsaru magazin fotót készített a helyszínen, amikor a rendőrök hetekkel az asszony eltűnése után megtalálták egy szőnyegbe csavarva.

holttest a kalocsai ház udvarán
Fotó: Sebestyén Jenő, BRFK

A lap szerdán arról írt, a 39 éves áldozatot először a nő férje kezdte keresni, de nem érte el. Az autója sem volt sehol, ezért bejelentette az eltűnését. Közigazgatási eljárás indult. Akkor történt fordulat, amikor a férfi kiadta azt a Népszínház utcai lakást, ahol felesége lakott, és ahol a gyilkosság is történt. Az illető ugyanis, aki beköltözött, gyanús nyomokat talált, és értesítette a rendőröket.

Az egyenruhások vérnyomokra bukkantak, és kiderült, hogy eltűnt egy nagyméretű szőnyeg is. Szeptemberben már emberölés miatt folyt a nyomozás. Feltérképezték a nő kapcsolatrendszerét, szokásait, így rekonstruálták az eltűnése előtti napokat. Mint kiderült, utoljára a gyanúsítottal látták az asszonyt.  Körözést adtak ki ellene. A holttestet – mint írtuk – a férfi családjának portáján találták meg keresőkutyával. A rendőrség október elején közölte: elkapták a gyanúsítottat, aki az ágyneműtartóba bújt a rendőrök elől.

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik