Közélet

Mészáros cégei Bicskén szedik meg magukat

meszaros(210x140).jpg (Array)
meszaros(210x140).jpg (Array)
A FEJÉR-B.Á.L Zrt. és a Mészáros és Mészáros Kft. is behűthette a pezsgőt, bicskei uszoda és iskolák energetikai felújítását nyerték el. Meghívásos pályázaton részben.

Nagyon pazar nevű cége van Mészáros Lőrincnek, Felcsút koronázatlan polgármesterének, ez a FEJÉR-B.Á.L Zrt. Ez a vállalkozás most zsíros beruházást nyert el az Atv.hu szerint, ők korszerűsíthetik a bicskei uszodát. Meghívásos pályázaton sikerült a bravúrt elérni, ami az ATV forrása szerint nem is volt oly meglepő.

Szeptember 4-én történt még, hogy Pálfy Károly bicskei fideszes polgármester rendkívüli képviselő-testületi ülést hívott össze, mert kiderült, a kormány fejlesztené a térség uszodáinak energetikai rendszereit. A pályázaton való indulást egy MSZP-s és egy jobbikos tartózkodás mellett mindenki támogatta, döntöttek is, hogy zárt, meghívásos közbeszerzés lesz.

Az Energo-Trend Kft., az ARCADIA K Kft. és a FEJÉR-B.Á.L. Zrt. kapott meghívást. Mészáros FEJÉR-B.Á.L.-ját választották, mert mindenben megfelelt az ajánlata az előírtaknak és ez volt a legolcsóbb is. A felcsúti vezér cége 137 millió 488 ezer forintért vállalta be a projektet.

Mészáros másik cége, a Mészáros és Mészáros Kft. is nagyot nyert Bicskén, két általános iskola energetikai korszerűsítését végezhetik el (erről még a fenti testületi ülés előtt született döntés). Mészárosékat itt hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárással választották ki, 149 millió 886 ezer forintért vállalták a beruházást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik