Közélet

Fidesz: Soros György áll a „korlátlan illegális bevándorlás” mögött

Tudja ön, hogy ki támogatja pénzzel a korlátlan illegális bevándorlást, különböző nemzetközi és magyar szervezetekkel karöltve? Hát persze, hogy Soros György. Hollik István, a Fidesz-KDNP képviselője sajtótájékoztatót hívott össze vasárnap, hogy felfedezéseit megossza ország-világgal.

Hollik szerint a baloldal annak ellenére maradt bevándorláspárti, hogy a nemzeti konzultáció egyértelműen bebizonyította: a magyar emberek szerint meg kell védeni az országot. Igaz, arról nem beszélt, hogy a nyolcmillió kiküldött kérdőívből valamivel több, mint egymillió érkezett vissza.

Soros György a hozzá köthető szervezetek segítségével mindent megtesz azért, hogy az illegális bevándorlók korlátlan számban érkezzenek Magyarországra – mondta Hollik, külön megnevezve a Magyar Helsinki Bizottságot, a Menedék Migránsokat Segítő Egyesületet, a Társaság a Szabadságjogokért, valamint a Migration Aid nevű szervezeteket.

Arról is beszélt, hogy egy Soroshoz kapcsolható szervezet adta ki azt a zsebkönyvet, amely arra buzdítja a bevándorlókat, hogy ne működjenek együtt a magyar hatóságokkal, noha a Nyílt Társadalom Alapítvány már hetekkel ezelőtt hazugságnak nevezte azokat az értesüléseket, hogy az embercsempészetet segítő, az embereket hazájuk elhagyására buzdító kiadványokat terjesztenének.

Hollik azt is elfogadhatatlannak nevezte, hogy Soros György arra buzdítja Európát, hogy minden bevándorlónak fizessen évente 4,5 millió forintot, ennek forrását pedig hitelfelvételből fedezze. Soros egyébként nem ezt mondta, hanem azt, hogy szerinte az európai gazdaság évi egymillió menekült befogadásával maradna fenntartható és fejleszthető, aminek költségét az oktatással együtt 15 ezer euróra becsülte.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik