A férfiak G-pontja a fucking végén

Ott tartottam, hogy a női G-pont fejlődésileg, szövetileg megfelel a férfi prosztatának. Most nézzük meg, mi a prosztata, vagy magyarul dülmirigy. Ez egy gesztenye formájú és nagyságú szerv, a húgyhólyag alatt, a húgycsőnyílást körbeölelve.

Ott tartottam, hogy a női G-pont fejlődésileg, szövetileg megfelel a férfi prosztatának. Most nézzük meg, mi a prosztata, vagy magyarul dülmirigy. Ez egy gesztenye formájú és nagyságú szerv, a húgyhólyag alatt, a húgycsőnyílást körbeölelve.

Külső elválasztású mirigy, így a feladata a váladéktermelés, amelyet nem a vérbe juttat, hanem a húgycsőbe közvetlenül. Ez a váladék tulajdonképpen egy vivőanyag. Ez adja a mennyiséget, a minőségi spermiumoknak. Illetve ez teszi lehetővé, hogy a herében termelődő ivarsejtek megfelelő módon utazzanak és érkezzenek meg a rendeltetési helyükre, minél közelebb a petesejthez. Mennyisége egyénenként nagyon változó, köze van a táplálkozáshoz, a folyadékfogyasztáshoz és a korhoz is.

Az ejaculatiót, az ondóváladék kilövellését a prosztata izomzatának többször ismétlődő ritmikus összehúzódása teszi lehetővé. Ez a nemi izgalmi állapot csúcsán jön általában létre, mint egy tanult, begyakorlott cselekvés. Kellemes érzést okoz a férfinak, ezért sokan összekeverik az orgazmussal. (Az orgazmus viszont sokkal több attól, mintsem, hogy valaki “elmegy”. Erre mindjárt visszatérek.)

Ezt a prosztata összehúzódást fizikálisan is létre lehet hozni. Manuálisan érintve, nyomva, stimulálva a végbélen keresztül a dülmirigyet. Ezt a mechanizmust maga a széklet is megteszi, ezért vannak férfiak, akik a székletürítést is kellemesen élik meg. Sokan szeretik alkalmazni az anál eszközöket. Ennek is ez a gyökere. Kérdés, hogy a neveltetés, a beprogramozott félelmek akár a homoszexualitástól, mennyire engedik kiélni az ez irányú “nem férfias” vágyaikat. Illetve hány, az én olvasatomban “divat meleg” fiú választ férfi partnert, csak azért, mert nem tudja női partner előtt felvállalni ezt az igényét.

g

A férfiak G-pontja tehát a prosztatájuk. Bátran, nyíltan kérjék, ha szeretnék a végbelükön keresztül a prosztatájukat kényeztetni. Nem betegség, vagy perverzió. Persze csak akkor, ha kellemes nekik, mert ismerős az ellentéte is, a viszolygás a végbélbe nyúlástól.

Rendesen elkalandoztam a női G-ponttól, de ezt a párhuzamot tisztázni kellett ahhoz, hogy megértse és elhiggye mindenki, hogy igenis létezik a nőknél is ez a szerv, ha funkció nélkülivé vált is. Gyönyörokozásra megfelel nagyon is.

Mi tehát az orgazmus, ha önmagában az ejakuláció nem az?

Persze sokan alkalmazzák a maszturbálást az ejakuláció elérésére, és hiszik azt, hogy orgazmusuk volt. De ez csak a test kielégülése.

Férfiak és nők különböző módon élik meg. Szívesen lerajzolnám grafikonon, ha tudnám. (Majd keresek segítséget, addig is elmesélem.) A férfiak a sinus görbéhez hasonlatosan mennek fel, majd néhány másodperces tartózkodás után hirtelen visszaesnek a 20, majd a normál 0 szintre. A nők képesek többször is elélvezni ugyanez idő alatt, büntetlenül, sőt inkább jutalomból. Nulláról mondjuk, feljutnak 80-as szintig, ahol már orgazmust élnek meg, majd vissza 60, néhány másodperc, megint 80, 70, 90, 70, 100. Itt már vannak rendesen hangok, vörösség, pulzusemelkedés, vérnyomás az egekben. Majd könnyek, nevetés, ájulás, pihenés, alvás.

Az sem tragédia, ha nem egyszerre élik át az orgazmust, mert intelligenciával és empátiával megoldható mindkét fél kielégülése. Az orgazmus nem egy ürítés, vagy a hüvely, G-pont, klitorisz csuszatolása, dörzsölése, hanem egy beteljesülés. Földöntúli boldogság.

Nem elég hozzá a test, hanem szükségeltetik a lélek, és az elme is. Nagyban függ a szexuális aktus kimenetele a mentális szinttől. Mit vár el valaki a szextől? Mennyire tudja elképzelni? El tudja-e megfelelően engedni magát? Át tudja e adni magát az ösztöneinek, az érzékeinek? Fejben előre le tudja-e játszani, meg tudja-e élni a gyönyört? Tudja-e mit akar kapni? Ott van-e a kontroll nélküli kontroll? A megváltozott tudatállapot alatti szabadság és boldogság érzete? Szereti-e a partnerét, bízik-e benne? Kellő nyugalom, hangulat, biztonság veszi-e körül? Ha ezek a dolgok fejben eldőlnek az aktus elején és alatt, akkor bizonyára megjön az endorfin a végjáték az orgazmus megéléséhez.

Létezik ejaculátió nélküli orgazmus is. Sőt! Testi kontaktus nélküli orgazmust is ismerek. Maga a tantra is tanítja, és alkalmazza ezt a módszert, de ehhez nincs kompetenciám és tudásom, hogy mint szakértő osszam-e tárgyban az eszemet. Azt viszont bizton állíthatom, hogy vannak emberek, akiknek nem kell még a fizikai közelség sem ahhoz, hogy hatással legyenek egymásra. Elegendő, ha egy húron pendülnek, együtt rezegnek, és a legnagyobb erogén zónájuk az agyuk segítségével tudnak egymásnak szexuálisan örömet okozni. Nem tudom ez mennyire különleges tulajdonság, bizonyára fejleszthető, de magas érzékenység és az a bizonyos agy mindenképpen szükségeltetik hozzá.

Ha nincs meg a hármas szentség, tehát, ha két ember nem tud mind a három síkon kapcsolódni, a test, a lélek, és az elme szintjén, jó dugás lehet belőle, vagy szerelem, esetleg hosszú társkapcsolat is, de több nem.

A hármas kapcsolódás még csak nem is a szerelem, mert az “csak” a lelkek összecsengése. Arra jó és elég, hogy megbolondítsa az embert. Elveszítse a realitását, és rózsaszín ködben utazzon néhány hétig, hónapig. A szerelem amilyen gyorsan és érthetetlenül érkezik, pont ugyanolyan hirtelen el is múlhat.

Az igazi, három ponton kapcsolódó NAGY TALÁLKOZÁS ajándék, ritka kincs. Ha valaki egy személyben megtalálja a szexpartnerét, a szerelmét, a barátját, a legbensőbb bizalmasát, a hit, az elv, és beszélgető társát vigyázzon rá nagyon! Az már csak hab a tortán, ha a másiknak is Ő a szent háromsága, vagyis az igazija.

Ok. Nem csalódtam magamban. Megint írtam egy litániát arról, amit 10 mondatban leírhattam volna.

Azért használjátok és alkalmazzátok egészséggel!

Puszi Brigi :)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik