Közélet
Gyöngyös, 2015. július 28.
Kövér László, az Országgyûlés elnöke beszédet mond a Rákóczi Szövetség Kárpát-medencei magyar irodalomtanárok találkozóján Gyöngyösön 2015. július 28-án.
MTI Fotó: Vajda János

Nagyobb fokozatra kapcsolt Kövér László, irgalmatlanul elküldi az EU-t a francba

Tóth Richi
Tóth Richi

Na, ugye. 2015. 09. 23. 11:14

Az Országgyűlés még az EU-csúcs előtt üzent az Európai Unió vezetőinek, közzé is tették a legfrissebb Magyar Közlönyben.

Mindenért Brüsszelt hibáztatjuk.

Az illegális bevándorlás hullámai egész Európát robbanással fenyegetik. Szerte a világban aggodalmat kelt mindaz, ami Európában történik. A kialakult helyzetért az Európai Uniót terheli a felelősség. Mára odáig jutottunk, hogy Brüsszel felelőtlen politikája miatt emberek halnak meg. Az európai politika szégyene, hogy mindez bekövetkezhet. Ennek az embertelenségnek véget kell vetni. Ki kell mondanunk, hogy felelőtlen minden európai politikus, aki a jobb élet reményével kecsegtetve arra bátorítja a bevándorlókat, hogy mindent hátrahagyva, életük kockáztatásával Európa felé vegyék az irányt.

Közép-Európa országai, amelyek csak nemrég lábaltak ki a gazdasági válságból, nem engedhetik meg, hogy Brüsszel elhibázott politikájának kárvallottjai legyenek. Nem engedhetjük meg, hogy az illegális bevándorlók veszélyeztessék a magyar emberek munkahelyeit és szociális biztonságát. Jogunk van megvédeni kultúránkat, nyelvünket, értékeinket. Folytatni akarjuk a gazdaság fejlesztését anélkül a teher nélkül, amit a Magyarországra érkező illegális bevándorlók elviselhetetlen áradata jelent.

Ezért felszólítjuk az Európai Unió vezetőit, hogy hallják meg az emberek hangját. Térjenek vissza a józan ész útjára és védjék meg Európát és az európai polgárokat. Továbbá ezúton felszólítjuk a Magyar Kormányt, hogy teremtse meg a szükséges pénzügyi forrásait és a jogszabályi feltételeit annak, hogy Magyarország minden szükséges eszközzel meg tudja védeni a határait.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.