Közélet

„Távolítsák el ezt a személyiségzavaros kommunista szemetet” – írta a baranyai Fidesz-elnök

Nyilvános Facebook-posztokban támadta be durva szavakkal a Fidesz Baranya megyei elnöke, Tiffán Zsolt az Együtt helyi politikusát, Berkecz Balázst. Egészen pontosan ezt írta:

Eddig bírtam! Tovább nem bírom! Ez a Berkecz Balázs nevű görény lemegy a határra, és ott kárhoztatja a magyar rendőröket, ahol bírja. Lemegy és ott bomlaszt, ahol bír! Arra kérem a magyar rendőröket, hogy távolítsák el onnan ezt a személyiségzavaros, kommunista szemetet, aki ott kavar folyamatosan! Kedves Berkecz Balázs nevű szemét! Nem elég, hogy a magyar rendőrök a lelküket kiteszik azért, hogy Magyarország védve legyen, Te még lemész, és őket szídod?! Te rohadt hazaáruló szemét! Húzz a retkes francba a gyurcsányoddal együtt, te nyomorult hazaáruló! Te lettél volna az ellenfelem 2014-ben, de leszedtek az országrabló kommunisták, mert még nekik is gyenge voltál? Mit akarsz még ezután? Tudod, mi vagy te? egy hazaáruló!

Tiffánt, aki egyébként miniszteri biztos és fideszes országgyűlési képviselő is, állítólag az dühítette fel, hogy Berkecz leutazott a horvát-magyar határra és fotókkal illusztrálta, hogy a horvát oldalon a hazainál jobb körülményeket biztosító menekültfogadó állomást hoztak létre – írja az Index. Tiffán szimpatizánsai közt volt, aki Berkecz felakasztását tartotta volna a megfelelő ellenlépésnek.

Az Együtt politikusa szerint Tiffánt valójában nem a pénteki helyzetjelentés dühítette fel, hanem inkább az, hogy blogjában arról írt, hogy a fideszes politikus helyzete meggyengült saját pártjában.

Tiffán Zsolt a facebookon

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik