Közélet

A Békemenet már Európát és a civilizációt is védi Orbán mellett

A szervezők a magyar kormány intézkedéseit értékelték, Brüsszelét nem annyira. Tanácsot adtak Európa kormányfőinek.

A Békemenet szervezői és a CÖF-CÖKA vezetői tudatták: állásfoglalásuk kialakításakor nagy figyelmet fordítottak a polgárok javaslataira, véleményére. Úgy látják, a magyar állam erős, a kormány maga mögött tudhatja a többség támogatását, mégis szükség lehet egy újabb Békemenetre. Szerintük az EU vezetése cselekvőképtelen, nem tudja megfékezni a kontinens elfoglalására indult, illegálisan érkező gazdasági bevándorlók áradatát.

Az Uniót érintő politikai és gazdasági folyamatok közös, hatékony, világosan megfogalmazott rendezésére van szükség.

Ők kiállnak a vallásszabadság mellett, tisztelik az iszlám vallást, de békében szeretnék építeni a zsidó-keresztény kultúrára épült civilizációt. Várják Brüsszel bölcs, gyors döntéseit, amelyek elhárítják a terrorveszélyt, megfékezik a migránsok áradatát.

Tanács Európa kormányfőinek

A Békemenet szervezői és a CÖF-CÖKA vezetői az Európa Tanács kormányfőinek azt javasolják:

– döntsék el, hogy az Unió országaiban a párhuzamos társadalmi rendszerek kialakításának hívei, vagy megőrzik az alapítók kőbe vésett eszmeiségét
– az Unió külső határait őrző országoknak humanitárius és pénzügyi segítség mellett biztosítani kell a közös rendfenntartókkal megszervezett, visszatartó erejű határvédelmet
– a menekült státusz elbírálásához kellő számú, a Frontex által küldött szakembereket szükséges rendelkezésre bocsátani
– az uniós országok közreműködésével humanitárius és pénzügy segítséget kell nyújtani a polgárháborút folytató országok szomszédjainak, hogy el tudják szállásolni a menekülőket
– nemzetközi összefogással kerüljenek minél előbb felszámolásra a népvándorlás alapvető okait kiváltó polgárháborúk.

Üzenet az ellenzéknek

Az ellenzéki pártok fejezzék be a külföld felé és a hatalom megszerzésére irányuló, polgárainkat uszító, lázító tevékenységüket!

Szerintük nincs más lehetőség, mint a keresztény európai kultúra megmentésében világos koncepcióval rendelkező magyar miniszterelnök mellé állni. Orbán Viktort az elismerés mellett segíteni kell az “erőt, időt, fáradtságot nem kímélő”, Európát és Magyarországot védő tevékenységében, ami szellemi honvédelemmel is kiegészül.

A Békemenet szervezői köszöni a rendőrség és “a hadsereg példás helytállását”, amellyel sikerült “a határainkat szervezetten megtámadó brutális erőket visszaverni”.

Itt az idő, hogy az Unió nyugati országai felejtsék el a kettős mérce alkalmazását, mert csak a keleti országokkal történő, az önkéntesség elvén alapuló összefogás lehet a gyógyír többek között az illegális népvándorlás megakadályozására is.

A Békemenet készen áll arra, hogy Európa és Magyarország megőrzendő szuverenitásáért, a hagyományokra épülő civilizáció megvédéséért demonstráljon.

Nem csak a jelen problémáit kell megoldanunk, hanem gyermekeink és unokáink életteréért is felelősek vagyunk.

A Békemenet szervezői és a CÖF-CÖKA vezetői végül hozzáteszik, ha az EU vezetése adós marad “a hatékony és az államok polgárainak véleményét is figyelembe vevő intézkedések” azonnali meghozására, készek megüzenni nekik, hogy ami nem megy, azt ők nem akarják tovább erőltetni.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik