Közélet

Utálja Orbán sátáni nézeteit, de otthagyja a Magyar Narancsot

Farkas György
Farkas György

újságíró, hírfőnök. 2015. 09. 17. 09:35

A Hitler-bajuszos címlap miatt nem akar a hetilap állandó szerzője lenni Mérő László.

„Búcsúzik a tánctanár” címmel köszönt el fájó szívvel a laptól – amely közíróvá tette – és az olvasóktól. Mint írta: az elmúlt 13 évben nagyon sokat kapott a Narancstól, most mégis meg kell szüntetnie Egotripjeit, mert nem akar „olyan címlapok közelében lenni”, mint a Narancs múlt heti címlapja.

Mérő László nem rejti véka alá, hogy továbbra is utálja Orbán Viktor politikáját, mai nézeteit, „némelyiket akár egyenesen sátáninak is” tartja. Ő azonban a kormányfő nézeteit szeretné vitatni, nem a személyét.

Orbán Viktort szögesdrót Hitler-bajusszal ábrázolni – ez nem a nézeteivel való vita, hanem a személy sátánizálása. Erre nem mentség, hogy a másik oldal is ezt teszi, ezt tette két miniszterelnökkel is, Gyurcsánnyal és Bajnaival, méghozzá nagyon eredményesen.

Ő nem szeretné, ha ilyen címlapok buktatnák meg Orbánt, akit mégis demokratikusan választottak meg. Buktassa meg az, hogy a magyarok 51 százalékának elege lesz a nézeteiből, politikájából. Mérő László addig is marad kisebbségben, mert valakinek ott is kell lennie. A búcsúzó tánctanár jelzi, a hetilapnak továbbra is előfizetője marad.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Nyíregyháza, 2016. december 27.
Vásárlók egy telekommunikációs üzletben a karácsony utáni leárazás idején Nyíregyháza egyik bevásárlóközpontjában 2016. december 27-én. Az ünnep után megkezdődött az üzletekben a hagyományos év végi leértékelés.
MTI Fotó: Balázs Attila

Jobban élünk, mint tíz éve

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.