Közélet

Utálja Orbán sátáni nézeteit, de otthagyja a Magyar Narancsot

A Hitler-bajuszos címlap miatt nem akar a hetilap állandó szerzője lenni Mérő László.

„Búcsúzik a tánctanár” címmel köszönt el fájó szívvel a laptól – amely közíróvá tette – és az olvasóktól. Mint írta: az elmúlt 13 évben nagyon sokat kapott a Narancstól, most mégis meg kell szüntetnie Egotripjeit, mert nem akar „olyan címlapok közelében lenni”, mint a Narancs múlt heti címlapja.

Mérő László nem rejti véka alá, hogy továbbra is utálja Orbán Viktor politikáját, mai nézeteit, „némelyiket akár egyenesen sátáninak is” tartja. Ő azonban a kormányfő nézeteit szeretné vitatni, nem a személyét.

Orbán Viktort szögesdrót Hitler-bajusszal ábrázolni – ez nem a nézeteivel való vita, hanem a személy sátánizálása. Erre nem mentség, hogy a másik oldal is ezt teszi, ezt tette két miniszterelnökkel is, Gyurcsánnyal és Bajnaival, méghozzá nagyon eredményesen.

Ő nem szeretné, ha ilyen címlapok buktatnák meg Orbánt, akit mégis demokratikusan választottak meg. Buktassa meg az, hogy a magyarok 51 százalékának elege lesz a nézeteiből, politikájából. Mérő László addig is marad kisebbségben, mert valakinek ott is kell lennie. A búcsúzó tánctanár jelzi, a hetilapnak továbbra is előfizetője marad.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik