Közélet
mtva magyar televízió (Array)

Kiemelt rendezvényt szervezhet, védett személyre számít a közmédia

24.hu
24.hu

hírgyáros. 2015. 09. 17. 10:18

Nagy és kiemelt rendezvények lebonyolítására készülhet a közmédia, egy most megjelent pályázati eredményhirdetésében ugyanis azzal is számol, hogy rendezvényein esetleg védett személyek is megjelennek – írja a Világgazdaság. Egyetlen ajánlattevőként, éves bevételének megfelelő összegben az Apple Party Service Kft. nyerte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) komplex rendezvényszervezési feladatok és kapcsolódó szolgáltatások ellátása vonatkozó közbeszerzési pályázatát 285 millió forint keretösszegben. A szerződést már meg is kötötték.

A Közbeszerzési Értesítőben most megjelentek szerint a nyertes ajánlattevő feladata többek között a rendezvények biztonsági, technikai és szcenika látványtervének, valamint az ahhoz igazodó műszaki tervnek az készítése, illetőleg kivitelezése és teljes körű logisztikai koordinációja.

A lap szerint azért fogalmazhattak meg komoly biztonsági elvárásokat, mert olyan rendezvények is szerepelnek a tervben, amelyeknek a részeként ünnepi megemlékezésre és/vagy állami/kormányzati protokolleseményre (is) sor kerül, illetve, amelyeken hivatalos minőségben védett személyek is részt vesznek – írják.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.