Közélet

Tüntetést szerveznek László Petra ellen a Facebookon – ő lett az egyik legszégyenletesebb magyar

A gyűlölködő menekültrugdosó operatőrt imádják gyűlölni a Facebookon, szégyenfalának már közel 15 ezer követője van.

A Facebookon több mint 30 oldalt találtunk, amely László Petra nevével indult (köztük egy karateiskola is). A leglátogatottabbat, László Petra Szégyenfalát 14 974 ember lájkolta délután fél négyig. A hozzászólások természetesen különböző javaslatokat fogalmaznak meg, édesanyját és egyéb családtagjait is érintik. Emellett igen gyakori a kommenteknél a fekáliát jelző kis ikon beillesztése is.

Már egy tüntetés is szerveződik október 8-ára az Egymillióan László Petra ellen címmel és egyelőre 251-en jelezték, hogy ott lesznek, többnyire mind külföldiek.

Eddig két oldalt, leltünk az operatőr mellett, amely mindkettő nettó muszlimellenes tartalmakat kínál, egyiknek öt, másiknak 15 lájkolója van, de a hozzászólásokat már itt is keményen lenyomják a László Petrát alázó szövegek.

Támogatókat inkább csak a YouTube-on megjelent videó alatt találtunk. Itt már akad olyan is, aki szerint az operatőr csak a a hatóság munkáját segítette, amikor egy illegális határátlépő próbál elmenekülni a rendőri intézkedés elöl.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik