Közélet

Megvakulhat Éva néni, a fatolvajok áldozata

tuzifa(1)(210x140).jpg (Array)
tuzifa(1)(210x140).jpg (Array)

Éva néni utolsó erejéig küzdött, hogy megfékezze a tolvajokat. A veszprémi idős hölgyet úgy megverték, hogy veszélybe került a szeme világa - tudta meg a Blikk.

“Éva néni akkor ment ki a háza elé, amikor a tolvajok elkezdték utánfutóra rakodni a több százezer forint értékű faanyagot. Hiába mondta nekik, hogy hívja a rendőröket, csak pakoltak tovább. Egyszer csak megelégelték a szomszédasszonyom szűnni nem akaró kiáltozását, nekiestek, bottal és ököllel ütötték, ahol érték” – mesélte a Blikknek az idős hölgy egyik utcabeli ismerőse, aki a napilapnak azt is elmondta: Éva néni szeme olyan súlyosan megsérült, hogy megvakulhat.

A tragikus eset után, mikor Éva néni látta, hogy a tolvajok elmennek, bevonszolta magát házába és egy törölközővel szorította el erősen vérző sebeit. A 150 centiméter magas hölgy annyi vért veszített, hogy mire fia megérkezett a helyszínre, már alig volt eszméleténél.

A Kertalja utcában azóta önkéntes utcaőrség szerveződött, a lakók pedig azt fontolgatják, hogy saját pénzükből szereltetnek fel kamerarendszert. Az idős hölgy támadói egyelőre szökésben vannak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik