Közélet

Besétáltak a rendőrségre a benzinkúti lövöldözők

szava-gyula-es-szava-tibor(960x640).jpg (Array)
szava-gyula-es-szava-tibor(960x640).jpg (Array)

Két társukat továbbra is keresik.

Önként jelentkezett a rendőrségen a vasárnap hajnali, IV. kerületben történt benzinkúti lövöldözés két felelőse – közölte szerdán a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A nyomozók azonosították őket, kedden pedig felhívást tettek közzé oldalukon. Egyiküket egyébként egy másik ügy kapcsán is keresték, mivel júliusban, többedmagával balhéba keveredett egy Váci úti szórakozóhelynél, ahová nem engedték be őket.

Ahogy arról beszámoltunk, Újpesten, egy Fóti úti benzinkúton esett egymásnak két társaság vasárnap este. Egy riasztópisztolyból több lövést is leadtak, a rendőrség csoportos garázdaság miatt nyomoz. Nem sérült meg senki.

Az incidens kapcsán még két férfit keresnek, Száva Gyulát és Száva Tibort.

Fotó: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a fényképeken látható személyek tartózkodási helyéről, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-231-3400/117 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 “Telefontanú” zöld számán (hétfő-csütörtök: 8-16; péntek: 8-13), a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik