Közélet

Hidegvérrel lőtte fejbe a saját apját

Mindenki értetlenül áll a bócsai gyilkosság előtt. A gyilkos részeg lehetett, ezen szólalkozhattak össze.

Hidegvérrel végezte ki saját édesapját egy 34 éves férfi vasárnap hajnalban – írja a Blikk. Az idős férfi el sem tudott volna menekülni – autóban ült, fia a feltekert ablakon keresztül, sörétes vadászfegyverrel lőtte fejbe. Az apa feje szétroncsolódott, de még élt, amikor kijött a mentőhelikopter. Nem sokkal később meghalt.

Az okokat senki sem tudja, a férfinak az őket ismerők szerint jó kapcsolata volt fiával. Együtt dolgoztak családi vállalkozásukban, libákat tartottak, mezőgazdasági gépeikkel bérmunkákat végeztek. A fiú viszont az egész éjszakát kocsmákban töltötte, részeg volt, elképzelhető, hogy ezen szólalkoztak össze – mondta az egyik szomszéd.

A lap úgy tudja, hogy az apagyilkos fiú kilógott a családból, saját testvérével sem volt jó kapcsolata. Volt egy élettársa és egy kislánya, de megromlott a kapcsolatuk. Nemrég lett egy vadásztársaság tagja, előszeretettel hódolt új szenvedélyének, a puskát nagy becsben tartotta. A rendőrök továbbra is tanúkat keresnek, hogy feltárhassák a gyilkosság okait.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik