Közélet

Dílert fogtak a Szigeten

sziget bejárat (Array)
sziget bejárat (Array)

A fiatal eldobta a nála lévő drogot, amikor a rendőrök elkapták.

Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség egy 32 éves férfi ellen, míg két huszonévesnek kábítószer-birtoklása miatt kell felelnie. Előbbi a Sziget Fesztiválon árult drogot, utóbbiak kísérték. 

Az egyenruhások látták, hogy a férfi egy műanyag tasakot ad át egy nőnek, ekkor intézkedni próbáltak, ám ő futásnak eredt, a csomagokat pedig elhajította. Elkapták, ahogy a két a vele lévő két fiatalt is. A rendőrök összesen 6,2 gramm fehér port és 28 tablettát találtak és foglaltak le. Az előzetes szakvélemény alapján a férfinál talált kristályos anyag új pszichoaktív anyagnak minősül.

MIndhármukat gyanúsítottként hallgatták ki, a 32 éves drogásus esetében pedig előzetes letartóztatást indítványoztak – derül ki a Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatásából. 

Kedden is akadt drogfogás a Szigeten. Hat külföldit állítottak elő, két 18 éves izraeli fiatalt és két fiatalabb társukat, egy holland huszonévest, valamint egy amerikai-német állampolgárságú lányt fogtak el a rendőrök kábítószer birtoklása miatt. 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik