Rablo-vezetoszaron(430x286).jpg (Array)
Közélet

Botozták és sokkolózták, majd kirabolták a szíreket

Durva eset történt Mórahalmon: egy pár megegyezett három szírrel, hogy Pestre viszik őket, de ehelyett kirabolták a migránsokat. A rendőrség elfogta a három gyanúsítottat.

Botokkal és sokkolóval raboltak ki szíreket Mórahalmon, a rendőrök elfogták a feltételezett elkövetőket – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön.

Szenti Szabolcs elmondta, július 23-án a 37 éves mórahalmi F. Attila és a 23 éves mórahalmi P. Vanda a kisváros külterületén megegyezett három szír határsértővel, hogy Budapestre viszik őket. A 21 éves budapesti V. Jánossal autóba ültették őket, majd egy lakatlan tanyához mentek, ahol botokkal és sokkolóval bántalmazták a sértetteket. Elvették a pénzüket, mobiltelefonjukat és karórájukat.

A rendőrség másnap elfogta a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható F. Attilát és P. Vandát, akik előzetes letartóztatását a bíró elrendelte. A budapesti rendőrök szerdán a fővárosban elfogták V. Jánost, akit Szegedre szállítottak. Kihallgatását követően a rendőrök őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását – közölte az őrnagy.

(Címlapképünk illusztráció.)

Ajánlott videó