Közélet

Drogozó fesztiválozókra csaptak le Szigeten

sziget-sor(960x640).jpg (Array)
sziget-sor(960x640).jpg (Array)

A két olasz bulizó gyanúsan viselkedett, ezért átvizsgálták a ruházatukat, egy halom kábítószer és pénz volt náluk. A Szentendrei úton pedig magyarok buktak le.

Négy embert – két magyart és két olaszt – fogtak el az óbudai rendőrök hétfőn kábítószer-birtoklás vétsége miatt. Előállították és gyanúsítottként hallgatták ki őket, de mindenki szabadlábon védekezhet a továbbiakban.

Előbbi páros – egy 27 és egy 18 éves fiatalember – a Szentendrei úton, egy padon cigarettát készített magának, amikor az egyenruhások igazoltatták őket. Átvizsgálták a ruháikat, így került elő egyikük cipője alól 0,6 gramm alufóliába csomagolt gyanús anyag.

A két olaszt már a Hajógyári szigeten szúrták ki a rendőrök, mivel gyanúsan viselkedtek. A 23 éves külföldinél összesen 48 darab rózsaszín, rombusz alakú tabletta, valamint 20 kisméretű, fekete színű csomag lapult,, amelyben fehér színű kristályos anyag volt. Társánál kisebb címletekben több százezer forintot és eurót, valamint 29 darab hasonló, rombusz alakú tablettát találtak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik