Közélet

Nagy bunyó volt a debreceni Nagyállomáson

debrecen nagyállomás (Array)
debrecen nagyállomás (Array)

Egy csapat hajdúhadházi esett neki egy debreceni párnak, a lányt a hajánál fogva rántották földre.

Hat fiatal támadt egy párra a debreceni Nagyállomáson, végül egy szép nagy garázdasági eljárás lett a vége – számol be az esetről a helyi 4024.hu. Vasárnap hajnali 3:40-kor értesítették a rendőrséget, hogy valakik verekszenek a pályaudvar előtti téren. Kiderült, hogy hat hajdúhadházi fiatal rátámadt egy helyi fiúra és a barátnőjére.

A 22 éves fiatalembert ököllel ütötték, majd a földre esett, ahol tovább rugdosták. A barátnőjét is bántalmazták, a hajánál fogva rántották a földre. A férfi édesapja, a 44 éves N. Péter és egyik barátja, a 28 éves Sz. Márk később odamentek segíteni és bántalmazták a támadókat, akik később elmenekültek.

A rendőrök hamar azonosították a garázda csoportot, azaz név szerint a 23 éves V. Jolánt, a 22 éves R. Ildikót, a 21 éves B. Ferencet, a 21 éves B. Lászlót és társaikat, két 17 éves fiút. Őket a helyi kapitányságra előállították, garázdasággal meggyanúsították, őrizetbe vették és indítványozták az előzetes letartóztatásukat. N. Péter és Sz. Márk, a megtámadott pár védelmére kelő férfiak ellen is garázdaság a gyanú, de ők szabadlábon védekeznek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik