autopalya(430x286).jpg (Array)
Közélet

Autó és teherautó ütközött, lezárták a 8-as utat

Személygépkocsi és teherautó ütközött a 8-as úton Veszprém határában hétfő reggel. A főutat a rendőrség teljes szélességében lezárta, a forgalmat a veszprémi körgyűrű északi szakaszára terelik.

Orosz Katalin, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője elmondta, a 8-as út 55-ös kilométerénél, a veszprémi körgyűrű tapolcai és csatárhegyi csomópontja között ütközött össze egy személygépkocsi és egy teherautó. A helyszínelés és a mentés idejére a főutat a rendőrség teljes szélességében lezárta, a forgalmat a veszprémi körgyűrű északi szakaszára, a Házgyári útra terelik – tette hozzá a szóvivő.

A baleset következtében mindkét jármű az árokba csapódott, a személyautóból egy embert a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk. Őt a mentők súlyos sérülésekkel szállították a veszprémi kórházba – közölte Nátrán Albin, a mentőszolgálat megyei mentésvezetője.

Ajánlott videó

Kedden késő este jelentették be, hogy a tájékoztató idején életbe lépő szabályozás nyomán véget ér a 480 forintos üzemanyag korszaka: a Mol irányárai szerint a 95-ös benzin immár 641 forintba, a dízel pedig 699 forintba kerül.