Közélet

Elkapták a tolvajt, aki a mentőautóból lopott

mento(650x433).jpg (Array)
mento(650x433).jpg (Array)

Újraélesztés közben törték fel a budapesti mentőautót. Amíg a mentősök 40 percig küzdöttek egy idős férfi életéért, a 28 éves H. Tamás ellopott egy GPS-t.

Megírtuk korábban, a főváros XXIII. kerületének egyik lakásába riasztották a mentőket. A férfi életéért mintegy 40 percig küzdöttek, de sajnos nem lehetett a szívét újraindítani. A mentőegység tagjai a mentőautóhoz visszatérve azzal szembesültek, hogy közben az autó ajtaját felfeszítették és ellopták az útvonaltervező GPS-készüléküket.

A rendőrség híre szerint azonban a Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányságának munkatársai rövid időn belül megállapították a gyanúsított személyazonosságát. A soroksári nyomozók ma reggel 9 körül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható H. Tamást, akit a kerületi rendőrkapitányságra előállítottak, majd kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vettek.

A 28 éves férfival szemben a további eljárást lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a BRFK XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik