Közélet

Órákig feküdt vérbe fagyva a fehérvári öngyilkos lány

gyilkossag(960x640).jpg (Array)
gyilkossag(960x640).jpg (Array)

A tragédia napján és éjjelén hevesen veszekedett párjával, majd tompa puffanást hallottak – mondták a Borsnak a szomszédok.

„Egyszer a lány már kiállt az ablak mellé, nézett lefelé bánatosan. Akkor odamentem, köszönni akartam, de annyira el volt merülve a gondolataiban, hogy rám sem nézett, vissza sem szólt” – mesélte a Borsnak az egyik lakó.

Egy másik szomszéd a veszekedésről számolt be: „Voltak vitáik korábban is, de nem több, mint egy átlagos fiatal párnak, de sosem durvult el a helyzet. Azonban kedden nagyon hangosan vitatkoztak, ajtókat csapkodtak, este is folytatták. Hajnali kettő körül egy szintén hangos ajtócsapás után egy tompa puffanás hallatszott” – mondja a házbéli asszony. Ekkor még senki nem gondolt szörnyűségre.

A lakó szerint nem sokkal később kijött a fiú keresni. Autóval körözött a ház körül, de nem találta. Aztán már csak reggel hét óra körül hallották, amint a fiú kétségbeesetten zokog és ordít, a lányt, Gabit szólongatta. A lány akkor valószínűleg már órák óta halott volt, ugyanis pont a fejére esett 10 méteres magasságból.

!!!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik