Közélet

Halál az Ozora fesztiválon

ozozra (Array)
ozozra (Array)

A férfi a helyszíni információk szerint a táncparketten lett rosszul.

Meghalt egy férfi csütörtökön a dádpusztai O.Z.O.R.A. fesztivál területén – értesült a Velvet. Úgy tudják, az 50-60 év körüli holland állampolgár halálát szívmegállás okozta.

A Blikk szerint azonban a férfi csak 30-35 év körüli volt. “A mentősök egy ideig a táncparketten próbálták újraéleszteni, majd hoztak egy mentőágyat és betették a mentőautóba. Nagyjából húsz perc után azonban a mentőorvos kiszállt és azt mondta, sajnos meghalt a férfi. Láttam, hogy egy fiatal hölgy is vele van, őt azonnal betették a jármű első ülésére, gondolom nyugtatót adtak neki” – mondta a lapnak egy fesztiválozó, aki azt is elárulta, szerinte borzalmas körülmények uralkodnak Ozorán, ugyanis a közel 40 fokos hőségben nagyon kevés az ivóvíz. De azt is hozzátette, minden bizonnyal ez nincs összefüggésben a férfi halálával.

A helyszínen azt beszélik, kábítószert fogyasztott, de a rendőrség nem erősítette meg az információt. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese közölte: nem merült fel bűncselekmény gyanúja. Közigazgatási eljárás indult.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik