Közélet

Szexhiány miatt volt agresszív a kisbabája lábát eltörő apa

Zavarta gyermeke sírása, ezért dühében eltörte a héthetes Amira lábát a 29 éves apa, B. Zsolt. Párja korábban azt mondta: a férfi megváltozott szexuális szokásaik miatt agresszív - írta meg a Bors.

“Zsolt bezárkózott, és a filmjeit nézte. Tünde egy nap átjött és azt mondta: Zsolt egyre idegesebb, mert a szülés után nem tudnak szexuális életet élni. (…) Úgy tudjuk, a gyermekbántalmazások másfél hete kezdődtek” – mondta el a Borsnak egy szomszéd a brutális daruszentmiklósi esettel kapcsolatban.

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, a 29 éves férfi azért törte el kislánya lábát, mert nem tudta elviselni a kicsi sírását. Az apát súlyos testi sértés és kiskorú veszélyeztetése miatt hallgatták ki a nyomozók. Eljárás indult a kislány 24 éves anyja ellen is, őt is kiskorú veszélyeztetésével gyanúsítják. A rendőrség kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatását.

Egy daruszentmiklósi megszólaló szerint az édesanya, Tünde nem dolgozott, egész nap körbejárt: hol pénzt, hol ételt kért. Egy másik közeli lakó szerint a pár a bántalmazás után is koldult. “Becsöngetett, hogy adjak neki egy ezrest, mert a kislányának eltört a lába. Úgy állították be, hogy baleset” – mondta el egy férfi.

Felé se nézett

Ehy helybéli asszony szerint Tündéék májusban érkeztek Daruszentmiklósra, a kismamának az volt az első, hogy a szomszédba ment segítséget kérni. “Mondta, hogy napok óta nem evett, így vettem neki ételt, babaágyat, pelenkákat, mindent, ami ahhoz kellett, hogy hazahozhassák a kicsit” – mesélte szomorúan egy asszony, aki szerint Tünde egyre többet követelt: naponta átjárt hozzá, megkérdezte mit főz és ételt kért, máskor azt szerette volna elérni, hogy vágják le a füvet kertjükben.

Amirát a szomszédasszony hozta el a kórházból, ugyanis Tünde “a kicsit még két napra otthagyta, felé sem nézett.” A szomszéd abban reménykedett: a kezdő anyuka belejön a kicsi gondozásába, azonban ez nem így lett. A kismama “nem volt hajlandó felvenni a gyereket, éjjel sem kelt fel hozzá, nem kezelte, amikor mérges pók csípte meg.” Állítólag az anyuka napközben a faluban koldult vagy a közeli ház két fiú lakójával nevetgélt, a kis Amirát pedig gyakran bízta az egyre agresszívabb Zsoltra. A környékbeliek arról beszélnek: a kislány filmzézés közben zavarhatta meg apját.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik