Közélet

Félrekezelték feleségét, öngyilkosságra készül József

orvos(960x640).jpg (Array)
orvos(960x640).jpg (Array)

A 69 éves férfi azt mondja, nincs miért élnie. Feleségéhez hátfájása miatt hívták ki az ügyeletet. Görcsoldót kapott, később szívroham miatt meghalt - írta meg a Bors.

“Idén július 16-ig nem volt semmi gond az életünkben. Ekkor a feleségem nagyon rosszul lett, fájlalta a hátát, ezért kihívtuk az ügyeletet” – mondta el a Borsnak a gyászoló férj. József  szerint a kiérkező orvos szinte meg sem vizsgálta feleségét, majd közölte: epehólyag gyulladásra gyanakszik. Margó epéjét sok évvel ezelőtt eltávolították, azonban ezt hiába közölte a doktornővel, az orvos görcsoldót és hányáscsillapítót írt fel neki.

Margó panaszai nem múltak. “Két napra rá, hogy itt volt nálunk az orvos, belém kapaszkodott, a következő pillanatban pedig halott volt” – emlékezett a tragédiára József. Az elsődleges boncolási papírok szerint Margóval szívinfarktus végzett, ezt jelezte a hátfájás is.

A gyászoló férj a lapnak elmondta: ügyvédhez fordul és bíróságra viszi az ügyet. A kerületi egészségügyi intézet József bejelentésére kivizsgálja az esetet.

Ugyanebben a kerületben néhány éve egy cukorbeteg férfi azért halt meg, mert az ügyeletes orvos cukorszirupot adott neki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik