Közélet

Megszólalt a felakasztott gyermekek édesanyja

Kitti, a felakasztott gyerekek édesanyja (Array)
Kitti, a felakasztott gyerekek édesanyja (Array)

A nő azért vállalta a szereplést, hogy tisztázza a sajtóban megjelent téves információkat – derül ki az RTL Klub riportjából.

Kitti és párja, Krisztián 11 éve éltek együtt. Gyermekeiket, Rikit és öccsét, Pistikét szeretetben nevelték. Ez év májusában azonban a megnövekedett lakáshitel miatt anyagi gondjaik lettek. Ezek nagyon megviselték a kapcsolatot, amit a férfi édesapjának, és a fiatal asszony unokabátyjának halála is leterhelt – mondta Kitti az RTL Klubnak.

Krisztián ezután depressziós lett és gyógyszereket is szedett, és amikor felesége a gyerekekkel a szüleihez költözött, nem tudta elfogadni ezt, ráadásul féltékenykedni is kezdett. Valószínűleg e miatt követte el tettét.

Az asszony azt mondja, semmilyen előjele nem volt a tragédiának. Krisztián nem ivott, és soha nem volt a gyerekekkel agresszív, de féltette őt a család, ezért miután az asszony elköltözött a gyerekekkel, a férfi testvére vigyázott rá. A hírekkel ellentétben nem Kitti, hanem ő találta meg a holtesteket múlt héten, szombaton.

A sajtóban megjelent információk közül az asszony cáfolta, hogy bántotta volna őt a férje, nem is volt orvosi kezelésen, sem pszichiátrián, emellett az sem igaz, hogy a két család között háborúskodás lenne.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik