Közélet

Megöltek egy bevándorlót a határon – négy embert fogtak el

kiralyhalmi-keseles(960x640).jpg (Array)
kiralyhalmi-keseles(960x640).jpg (Array)

A magyar rendőrök egy férfit és három nőt adtak át a szerb hatóságoknak.

“Átadta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a szerbiai hatóságnak azt a férfit és további három társát, akik a Szerbiában történt emberölés bűncselekménnyel összefüggésbe hozhatók” – olvasható a rendőrség keddi közleményében.

Mint írják, hétfőn, a hajnali órákban értesültek arról, hogy megöltek egy bevándorlót Szerbiában. Az egyenruhások a zöldhatáron elfogtak egy férfit, akinek nyolc napon belül gyógyuló sérülései voltak, ezért intézkedtek ellátásáról. A keddi tájékoztatásból kiderült, három nő is volt vele.

Miután a szabadkai rendőrökkel folyamatosan egyeztettek, felmerült, hogy közük lehet a gyilkossághoz. A magyar egyenruhások kedd hajnalban adták át őket szerb kollégáiknak.

Ahogy arról beszámoltunk, Királyhalmon robbant ki verekedés két csoport között, amelyben egy afgán férfi meghalt, ketten pedig megsérültek. Az incidens egy gyümölcsösben történt, néhány száz méterre a helyi temetőtől. Nem sokkal később a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság közölte: a zöldhatár átlépése közben elfogtak egy szír férfit, akinek sérülései voltak, őt a mentők kórházba vitték. 

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik