Közélet

Lövöldöztek és megerőszakoltak egy fiatal nőt Budapesten

árnyék (Array)
árnyék (Array)

A Viola utcában feltehetően gázriasztó fegyverből származó töltényhüvelyt találtak a rendőrök. A Berzenczey utcában megerőszakoltak és kiraboltak egy 23 éves nőt.

Lövöldözés a Viola utcában, erőszak a Berzenczey utcában – egyik helyszínről a másikra rohantak vasárnapra virradó éjszaka a rendőrök Budapesten. Az index.hu-t az egyik olvasója tájékoztatta, aki fültanúja volt a lövéseknek. Megkeresésükre a rendőrség közölte, hogy 0 óra 47 perckor érkezett bejelentés, miszerint hangos durranásokat hallani a Viola utcában. A kiérkező rendőrök három, feltehetően gázriasztó fegyverből származó töltényhüvelyt találtak. Sérültről eddig nem érkezett hozzájuk bejelentés, az ügyben garázdaság miatt indult eljárás ismeretlen tettes ellen. 

A másik eset kapcsán elmondták: még hajnalban elfogtak a rendőrök egy férfit a VIII. kerületben, akit azzal gyanúsítanak, hogy 2 óra 20 perc körül a Violával kettővel párhuzamos Berzenczey utcában megerőszakolt és kirabolt egy 23 éves nőt. Kezdeményezték az előzetes letartóztatását. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik