Közélet

Rendszeresen összeverte terhes feleségét a nyíregyházi férfi

csaladon-beluli-eroszak(430x286).jpg (Array)
csaladon-beluli-eroszak(430x286).jpg (Array)

Azután is többször rátámadt, hogy a nő hazatért a kórházból szülés után. Ekkor már be is zárta őt, hogy ne tudjon feljelentést tenni.

Súlyos testi sértés, személyi szabdság megsértésével elkövetett kapcsolati erőszak bűntette  – emiatt állítanak bíróság elé egy nyíregyházi férfit, aki rendszeresen bántalmazta feleségét. Az ügyészság most emelt vádat az ügyben.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint az agresszív férj 2015 februárjától kezdte bántalmazni párját. Eleinte nem okozott neki komolyabb sérüléseket, de egyre többször támadt rá. Március 15-én ismét nekirontott a várandós nőnek, megverte őt, ekkor már súlyosabban. Feleségét a szülés után sem kímélte: amikor a nő hazatért a kórházból, bántalmazta, és – hogy ne tudjon segítséget kérni – be is zárta őt. Júniusban ezt még kétszer megtette.

Amikor a bűncseleményeket elkövette, a férfi felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt állt. Jelenleg előzetes letartóztatásban van, tettéért egytől öt évig terjedő szabadságvesztésre számíthat. Az ügyészség letöltenő szabadságvesztést indítványozott vele szemben, illetve, hogy korábban kiszabott büntetését is le kelljen ülnie.

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik