Közélet

Hiába áll a próbakerítés, két férfi kirabolt egy mórahalmi ékszerboltot

ékszerek (Array)
ékszerek (Array)

Két férfi ment be az egyik mórahalmi ékszerboltba, az eladót megkötözték és az arany ékszerekkel elmenekültek. Személyi sérülés nem történt.

A rendőrség azt írja, hogy az egyik gyanúsított 40 év körüli, körülbelül 190 centiméter magas, erős testalkatú, rövid, sötét hajú férfi. Az elkövetéskor világosszürke felsőruházatot viselt. Társa alacsonyabb, vékony testalkatú. Piros és fehér mintás sötétkék vagy fekete színű felsőruházatot, gumikesztyűt és világosszürke maszkot viselt, melynek elején sötétebb színű minta volt.

Aki tud bármit, amivel segítheti a rendőrök munkáját az ügyben, az ismert elérhetőségek bármelyikén jelentkezhet. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 700.000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövetők személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövetők azonosíthatóak, bűnösségükre a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.

A díjkitűzés visszavonásának jogát a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik