Közélet

Fiatal nőt próbáltak megerőszakolni a vonaton Vecsésnél – videóval

szexualis-eroszak-a-vonaton(960x640).jpg (Array)
szexualis-eroszak-a-vonaton(960x640).jpg (Array)

A támadó mindössze 21 éves. A gyanúsított a mosdóban rontott rá kiszemeltjére, elszakította a lány ruháját, szorította a nyakát és többször a mosdóba verte a fejét.

Fiatal nőre támadtak rá a Szeged felé tartó vonaton pénteken. A támadó egy mindössze 21 éves fiatalember, aki kirabolta és meg akarta erőszakolni a kiszemelt utast. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szerdai tájékoztatása szerint a szerelvény mosdójában rontott rá minden előzmény nélkül, Vecsés előtt. Elszakította a ruháját, erőteljesen megfogta a nyakát és megszorította, valamint a fejét többször a mosdó falába verte, konnyű sérüléseket okozva neki. A lány ellenállt. 

Amikor a vonat közeledett az állomáshoz, a támadó elvette a táskáját benne az irataival, a pénzével és a telefonjával, majd elmenekült. Hétfőn, otthonában fogták el a monori rendőrök. Kihallgatása után őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. Rablás és szexuális erőszak kísérlete miatt indult eljárás ellene.

Ez rövid időn belül a második hasonló eset. Július 5-én – ugyancsak a Szeged felé tartó vonaton, szintén a mosdóban – egy fiatal nőt kényszerített szexre egy 35 éves szerb férfi.

Olvasói sztorik