Közélet

Eltűnt két kamasz Győrben

Pécsi Veronika, Pintér Dominik (Array)
Pécsi Veronika, Pintér Dominik (Array)

Két napja keresik őket hiába.

Eltűnt két 16 éves tinédzser Győrben. A fiatalok vasárnap a lány győri otthonában voltak, de elmentek, azóta pedig nem adtak életjelet magukról. Az egyenruhások pedig hiába keresték őket.

Pécsi Veronika 155 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja hosszú, barna, szeme szintén barna színű. Eltűnésekor terepszínű rövidnadrágot és piros színű vászoncipőt viselt. Pintér Dominik 180 centiméter magas, sportos testalkatú. Haja rövid, barna. Fekete  rövidnadrág és fehér póló volt rajta. 

Fotó: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható lányt, illetve fiút látta, hollétükről vagy tartózkodási helyükről információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon (Győr, Zrínyi út 54.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számát (h-cs; 8-16; p: 8-13), illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik