Közélet

Sokkoló fotó a lányról, akit barátja bőrszíne miatt vertek össze Szegeden

"Igyekszem felépülni és megmutatni, hogy az a gyenge nő akit elvertek igenis erős" - üzente a fiatal.

Sokkoló fotót tett közzé keresztanyja a szombat éjjel, a barátja bőrszíne miatt brutálisan megvert lányról a Facebookon, hogy mielőbb megtalálják a tetteseket. A posztból kiderül, hogy a száját össze kellett varrni, arccsontját szilánkosra törték és meg kellett operálni.

“Egyetemista lány, pont olyan mint a tied, az enyém. Szombat este, a bátyja és a barátja társaságában célpontja lett 3, majd több, irtó erős, bátor és igazán nemzeties lelkületű férfinek.” Ja csak ők hiszik magukat annak, szerintem primitív, az életükben nulla hatalommal rendelkező, kötekedő idióta barmok. Férfinak semmiképp nem nevezném őket, azok védik a nőket és nem agyonverik. Nem is tudom, hogy történhetett, de valahogy elbírtak egy alig ötvenkilós lánnyal. Szája összevarrva, arccsontját szilánkosra törték, reggel műtik. Gratulálok nekik, meglesznek ebben nem kételkedem és abban sem, hogy az élet nem marad adósa senkinek. Voltak ott többen is, talán van akinek a becsülete többet ér és nem hunyászkodik csendben. Kérem aki segíteni szeretne, tegye. Azt üzenem az elkövetőknek, hogy az igazi ERŐ nem az öklötökben rejlik, hanem a  lélekben.Tanuljatok ettől a kicsi lánytól, akinek VAN lelki ereje ahhoz, hogy megmutassa így az arcát, önmagát. Nektek nincs” – áll az említett posztban.

A lány is üzent: Mindenkinek köszönöm a támogatást! Igyekszem felépülni és megmutatni, hogy az a gyenge nő akit elvertek igenis erős. Meggyógyulok, és ehhez nagyon köszönöm a sok jó kívánságot és törődést, sokat jelent!

Fotó: Facebook

Az esetről először a Délmagyar számolt be. Eszerint a pár szombaton késő este a Partfürdőn rendezett Wake Up Color Festival környékén, a Belvárosi híd közelében sétált, amikor megtámadták őket. Szemtanúk szerint egy fekete ruhás kopasz kötött beléjük mert bőrszíne miatt azt hitte, a fiú bevándorló. A támadó azt üvöltözte, hogy „takarodj az országból” és megindult felé, a barátnő próbált közbelépni, elmagyarázni a dolgot, hogy nem bevándorló, itt született, magyar állampolgár, de ezzel csak annyit ért el, hogy a pofonok nagyját ő kapta. Miután riasztották a mentőket és a rendőröket, a támadók elmenekültek.

A hvg.hu szerint a lánnyal ketten voltak, őket karcolássokkal látták el.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az esettel kapcsolatban arról tájékoztatta lapunkat, hogy az ügyben közösség tagja elleni erőszak gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indítottak nyomozást.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik