Közélet

Szerelmi bánatában gyújtotta föl magát a férfi

megégett férfi (Array)
megégett férfi (Array)

A férfire a XXII. kerületi Duna-parton találtak rá. Először horgászok segítettek neki, majd a mentők stabilizálták állapotát.

 

Írtunk korábban a tragédiáról, akkor még azt, hogy mentők próbálták stabilizálni az állapotát, a Bors most azt írja, a 41 éves férfi hétfő késő délután leparkolt a Duna partján, felgyújtotta magát, majd lángoló testtel a Dunába rohant.

„Elképesztő volt, mi nem láttuk, csak az ordítást hallottuk, és azt, hogy az egyik ház udvarára rohannak segítségért és vízért” – mesélte a lapnak egy közelben lakó asszony, majd hozzátette: „Hátborzongató, ami történt: a férfi leállt a Suzukijával a partra, leszívta belőle a benzint, majd lelocsolta és felgyújtotta magát. Az ott horgászó férfiak azonnal próbálták eloltani őt, segítséget hívtak.”

A környéken az a hír járja, a férfi szerelmi bánatában gyújtotta föl magát. Élve húzták ki a vízből, azonban a testének nagy felülete összeégett, a mentők a helyszínen próbálták stabilizálni az állapotát. Azt azonban nem tudni, a férfi életben maradt-e.

!!!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik