Közélet

Naponta kínozhatták a pedofilt a rabtársai

borton(210x140).jpg (Array)
borton(210x140).jpg (Array)

Fojtogatta, vizes, csomóra kötött törölközővel ütötte, megalázta a pedofília miatt elítélt cellatársát három elítélt egy Győr-Moson-Megyei intézetben – számol be az ügyészségi vádemelésről a Kisalföld.

A Győri Járási Ügyészség vádat emelt három férfi ellen, akik azért bántották rabtársukat tavaly februárban az egyik Győr-Moson-Sopron megyei börtönben, mert megtudták róla: pedofília miatt tölti végrehajtandó büntetését.

Miután negyediknek melléjük került a zárkába, több héten át kínozták és megalázták a vádirat szerint. Papucsot kellett húzni a kezére és négykézláb mászkálni a zárkában, míg a három zárkatárs folyamatosan ütötte. Nedves törölközőt kötöttek csomóra, azzal is csépelték. Fojtogatták, ráhúzták az ágyneműt, s csak akkor engedték ki, amikor már fuldoklott.

Dr. Gál Katalin ügyészségi szóvivő a Kisalföldnek elmondta: a vádlottakkal szemben aljas indokból, folytatólagosan elkövetett, súlyos testi sértés bűntette, valamint aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette miatt emeltek vádat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik