Közélet

Imádta családirtó fiát a lelőtt édesanya

tatabányai lövöldözés (Array)
tatabányai lövöldözés (Array)

Többször is kihúzta a bajból későbbi hidegvérű gyilkosát R. Éva - írta meg a Bors.

A Bors ismerősöktől úgy tudja, egy percre sem bánta meg tettét N. Norbert, a tatbányai családirtó. Ahogyan mi is beszámoltunk róla, szombat hajnalban a tatabányai Felsőgalla utcai házban N. Norbert megölte anyja barátját, R. Sándort, majd magát édesanyját is. A kiérkező rendőrökre is rálőtt Glock típusú fegyverével, majd az albérlőkkel együtt négy órára bezárkózott a házba. Egy rokon szerint a férfi erősen ittas állapotban volt, a gyermekelhelyezésen vitatkoztak.

A Bors azt írja: N. Norbert egyik ismerősének dicsekedve számolt be hidegvérű tettéről, pedig meggyilkolt édesanyja, Éva néni rajongásig szerette őt.

“Csak az utóbbi években romlott meg a kapcsolatuk” – számolt be az ismerős. A környékbeliek úgy tudják, Éva néni és menye, Anikó vesztek össze. Szintén az ismerősök állítják: N. Norbert labilis idegzetű ember, nem értik, hogyan kapott fegyverviselési engedélyt.

N. Norbertet előzetes letartóztatásba helyezték, tettét beismerte, arra azonban bevallása szerint nem emlékszik, hogy rendőrökre lőtt volna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik