Közélet

Két kést szúrt szívébe a bedrogozott kétegyházi férfi

A 41 éves S. Tibor az elmúlt hónapokban teljesen lecsúszott, önkívületi állapotban, brutális módon végzett magával - számolt be a Blikk.

A Blikk cikke szerint a kétegyháziak még mindig nehezen hiszik el, hogy S. Tibor egyszerre két kést is szívébe szúrt. Ismerőse néhány napja talált rá, beszámolója szerint a férfiban iszonyú erő munkálhatott: még bordáját is átvágta.

“Felesége halála óta egyre mélyebbre csúszott, ráadásul a gyermekével sem volt túl jó viszonyban” – mondta el a lapnak a család egyik barátja, aki S. Tibor hátterével kapcsolatban hozzátette: Szilvi, a férfi felesége karácsonykor vetett véget az életének, a vonat alá sétált. Tibor pénz híján, rosszabb minőségű, szintetikus dizájnerdrogokhoz nyúlt.

A településen mindenki tudta, milyen úton indult el Tibor, azonban senki sem volt jó viszonyban vele, így nem is jutott segítséghez. Az ügyben a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálódik, egyelőre nem tudni, pontosan melyik drog hatása alatt végzett magával a békés megyei férfi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik