Közélet

Feladta magát a Váci úti garázda

garazdak-a-vaci-uton(960x640).jpg (Array)
garazdak-a-vaci-uton(960x640).jpg (Array)

A férfi vasárnap délután jelent meg egy Váci úti szórakozóhelyen, de a biztonsági emberek nem engedték be őket, nekik ez nem tetszett. Veszekedés, majd verekedés robbant ki. A férfi most ügyvédjével ment el a rendőrségre.

A rendőrség honlapján azt írja, a Budapesti Rendőr-főkapitányság eljárást indított csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt R. András 29 éves törökszentmiklósi lakos ellen, az esetről bővebben ide kattintva olvashat.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi egy körülbelül 8 fős társaság tagjaként 2015. július 12-én 16 óra körüli időben megjelent egy Budapest XIII., Váci úti szórakozóhelyen, ahová a biztonsági őrök tiltása ellenére be akart menni.

A gyanúsított ezt követően szóváltásba keveredett az őrökkel, később dulakodni kezdtek, amely során R. András kést rántott elő. Ennek hatására az egyik biztonsági őr a nála lévő gáz-riasztó fegyverrel több lövést adott le. A lövések során személyi sérülés nem történt. A gyanúsított és társai egy taxival elmenekültek a helyszínről.

Az elkövetéssel megalapozottan gyanúsítható férfi a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányságán önként jelentkezett. Kihallgatása jelenleg is folyamatban van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik