Közélet

Balhé és lövések a Váci úton – őt keresik

racz-andras(650x433).jpg (Array)
racz-andras(650x433).jpg (Array)

"Felhívjuk a figyelmet, hogy a férfi veszélyes, feltételezhetően fegyver van nála, támadásától tartani lehet, ezért senki ne próbálja meg őt elfogni vagy feltartóztatni" - hangsúlyozza a rendőrség.

Keresi a rendőrség az angyalföldi garázdaság gyanúsítottját. A 29 éves Rácz András ellen országos elfogatóparancsot adtak ki.

A jelenlegi adatok szerint a férfi vasárnap délután 4 óra körül jelent meg egy Váci úti szórakozóhelyen. Körülbelül heten lehettek még vele. A biztonsági emberek nem engedték be őket, nekik ez nem tetszett. Veszekedés, majd verekedés robbant ki. A körözött fiatalember előrántott egy kést, az egyik őr pedig több lövést leadott a nála lévő gáz-riasztóból. A társaság ezután taxival menekült el a helyszínről. Nem sérült meg senki.

“Felhívjuk a figyelmet, hogy a férfi veszélyes, feltételezhetően fegyver van nála, támadásától tartani lehet, ezért senki ne próbálja meg őt elfogni vagy feltartóztatni” – írja a rendőrség.

Fotó: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, az hívja a 06 (1) 236-2800 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon (H-Cs: 8-16, P: 8-13), a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik