Közélet

Rendőri intézkedés után halt meg a turai családapa

bilincs(210x140).jpg (Array)
bilincs(210x140).jpg (Array)

A rokonok erőszakról beszélnek, a rendőrök azt mondják, a férfi ön-és közveszélyes állapotban őrjöngött.

Meghalt szerdán egy 35 éves turai férfi. A háromgyerekes családapát előzőleg rendőri intézkedés alá vonták. Szemtanúk súlyos bántalmazásról számolnak be – írja a Bors. A lapnak a férfi rokonai azt mondták, hozzátartozójuknak nem volt jogosítványa, ezért menekülni kezdett az egyenruhások elől. A rendőrök igazoltatni,akarták, de futásnak eredt, két járőr pedig utána. Ahogy az egyik kerítésen átugrott, utolérték, aztán megbilincselték és arccal a földre fektették.

“Csontig szorították a bilincset a csuklóján, azután durván ütni-verni kezdték” – állítja a férfi sógora. Mentőt kellett hívni hozzá, úgy tudják, este 6 óra körül a hatvani kórház intenzív osztályára került. A rokonokat 22 óra után hívták fel a rossz hírrel. A lap szerint a hozzátartozók feljelentést tettek.

A rendőrség is megszólalt az ügyben. Eszerint előzőleg a turai körzeti megbízott mentőt hívott a férfihoz. Mint írták, állampolgári bejelentés érkezett, hogy a Bacsó utcában egy félmeztelen, ordítozó férfi beugrott több ház kertjébe. A kiérkező egyenruhások többször felszólították a férfit, hogy igazolja magát, ám ennek nem tett eleget, ha­nem megpróbált egy szomszédos ingatlan kerítésén átugorva elszaladni. Koordinálatlanul mozgott, közlésük szerint ön- és közveszélyes állapotban volt. A rendőrök a földről felemelték, ekkor rugdosni kezdett, ezért megbilincselték és mentőt hívtak hozzá – írták.

Az elsődleges orvosi szakvélemény szerint szívelégtelenség vezetett a férfi halálához

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik