Közélet

Balhét rendeztek Ruttner bírósági tárgyalásán

Ruttner-Gyorgy-(960x640)(1).jpg (Array)
Ruttner-Gyorgy-(960x640)(1).jpg (Array)

A testvérpár igen indulatos volt, mégis meglepő kijelentést tettek az ügyvéd majdani büntetésével kapcsolatban.

Nehezen fékezte indulatait az a két férfi, akik feljelentést tettek a sztárok ügyvédje ellen, mondván: Ruttnertől ingatlanvásárlásra letétbe helyezett összesen 60 millió forintjukat nem kapták vissza – írja a Blikk. A vádlottak padján ülő ügyvéd azonban a rendőrség tudtával irodáját kétszer bemikrofonozta saját maga tisztázására. Az így készült csaknem négy és fél órás hangfelvételt most meghallgatta a bíróság, amin Ruttner és a testvérek, valamint egyikük élettársa közösen számolgatják, mennyi volt a kamat és a tőke.

Az ügyvéd szerint a testvérpár havi 10 százalékos uzsorakamatra adott neki pénzt, amikor a farmjára felvett, sokszorosára nőtt devizahitelét nem tudta másképp fizetni. Az uzsorakölcsönt most is tagadták a testvérek, akiket közbekiabálásukért ismét, ezúttal 50-50 ezer forintos rendbírsággal sújtottak, de figyelmeztetni is kellett, ha így viselkednek, eltávolíttatják őket a teremből. A bíróságnak azt kell tisztáznia, hogy a vádlottnál letéti pénz volt-e vagy kölcsön, és így uzsorások tartották markukban.

MIndemellett nagy meglepetést okozott, amikor az egyik férfi a bíróval közölte: nem akarják Ruttner megbüntetését.
“Csak a pénzünket akarjuk visszakapni. Találtunk is vevőt 500 millió forintért a farmjára, abból ki tud minket fizetni, ezzel lerendeztük!”– jelentette ki az építési vállalkozó.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik